2013. május 24., péntek

Tupperware Új Generációs IQ Edény 1,8L -magas - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Tupperware Új Generációs IQ Edény 1, 8L - zöld tetővel
Új Generációs IQ edény szett része!
 Szinte teljesen átlátszó edények, melyeken keresztül könnyen látható a tárolt élelmiszer.
-         Az edények alján található rácsok úgy lettek kialakítva, hogy még a kisebb méretű gyümölcsök/zöldségek (gomba, brokkoli, eper) is kiemelkednek a tárolás során lecsapódott, összegyűlt nedvességből.
-         Az új IQ Edények helytakarékosak a hűtőben, illetve szekrényben tárolás során egyaránt. Az edények alján található rácsoknak köszönhetően, az edények egymás tetejére is helyezhetőek hűtőben való tárolás során, tehát a levegő szabadon áramlik. Használaton kívül az edények egymásba tehetőek, így minimális helyet foglalnak.
-         Könnyen nyitható a teteje, amelynek egyik sarkán a nyitást megkönnyítő fül található, így egyetlen könnyed mozdulattal kinyitható.
-         Az edények tetején található levegő áramlását szabályozó toló szelep található, melynek 3 állása, három különböző levegőáramlást tesz lehetővé. A toló szelepnek három állása van: teljesen nyitott, zárt és félig nyitott.
-         Egyszerűen használható toló szelep, amelyhez piktogram nyújt segítséget. A piktogram az edény falán található, melynek segítségével be tudjuk azonosítani, hogy az adott zöldség/gyümölcs tárolása során melyik állásban kell lennie a toló szelepnek.
 


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2013-06-12 14:06
. Tupperware Új Generációs IQ Edény 1,8L -magas - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése