2013. május 23., csütörtök

Angol Brit 120 literes Bergen Katonai hátizsák - Jelenlegi ára: 21 800 Ft

KÉRLEK MIELŐTT BÁRMIT IS CSINÁLSZ OLVASD EL AZ ISMERJ MEG OLDALALMAT!!!
A ZÖLD VATERA NEVEM MELLETT I+
Az angol hadseregben rendszeresített 100+20 literes bergen hátizsák.
1000 Den erősségű belülről vízálló réteggel ellátott anyag.
Áll egy 100 literes fő zsákból és két 10 literes oldalzsebből. A zsák elején található két sor kis fülecske amire túrabotot, fegyvert vagy sátorlapot lehet felfogatni. A termékeim között talász Bergenhez rögzítőszíjakat. /ha éppen nincs fönn, akkor érdeklődj, hogy mikor érkezik/ A két vállpánton is több osztásos szíjrész van, hogy az ivózsák rőgzítő csatokat vagy plusz heveder csatokat fel lehessen még rögzíteni rá. Jár hozzá még egy DPM terep hátizsákhuzat is, hogy ha valami nem vízállót fogatsz fel a zsákra akkor az se ázzon el. A két /amúgy teljesen új/ oldalzseb egynapos hátizsákká cipzározható össze. Ezek is ugyanúgy el vannak látva belülről vízálló réteggel.
Párnázott derékpánt és derékrész biztostja a kényelmes viselést, illetve egy V alakú hátmerevítés. Ez utóbbi azért jobb megoldás a régebbi verzióknál ahol még 3 függőlegesen görbített merevítőpánt volt, mert így nincsen mérethatár, hogy milyen magas ember viselheti. Tetején kívül és belül is van egy nagy zseb illetve a belső rész is bővíthető, és gyorsösszehúzókkal könnyen bezárható.  
A vállpántokon pedig gyorskioldó van, hogy ha lőnek az emberre akkor egy fölfelé rántással le tudja csatolni magáról a zsákot. Illetve mindkét oldalra 1-1db  3 literes Brit ivózsák csatolható fel az oldalzsebek helyett, vagy akár úgy is, hogy még azok is a helyükön vannak.
Ha kérdésed van írjál.
A túrabot, a botot rögzítő szíj, és a két vállpánton található ivózsákcsőrögzítő, nem képezi az aukció részét, csak szemléltető elemnek tettem fel.
KÉRLEK NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS!!!
SOK KATONAI FELSZERELÉSEM VAN, ÉS KÉRÉSRE IS SOKMINDENT BE TUDOK SZEREZNI.


Jelenlegi ára: 21 800 Ft

Az aukció vége: 2013-06-11 16:23
. Angol Brit 120 literes Bergen Katonai hátizsák - Jelenlegi ára: 21 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése