2013. június 30., vasárnap

VIRÁGPOR KAPSZULA 400MG/60DB IMMUNERŐSÍTÉS - Jelenlegi ára: 1 980 Ft


A virágpor a természetben fellelhető egyik legkomplexebb élelmiszer. Amellett, hogy kiváló fehérje forrás, tartalmazza a legfontosabb enzimeket, szénhidrátokat, esszenciális zsírsavakat és illóolajokat. Magas vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemtartalma teszi teljes értékűvé.
Rendszeres használatával javítható az általános egészségi állapot, csökkenthető a fáradtság és a kimerültség. Fontos kiegészítője lehet lábadozók és fogyókúrázók diétájának. Jótékony hatást fejt ki a keringésre, az idegrendszerre, de előnyös vérszegénység, hajhullás, bőrbetegségek, a kötőszövet és a nyálkahártya gyulladásainak esetében is.
Újabb kutatások igazolták jótékony hatását a prosztata megnagyobbodása és gyulladása esetén. Mindemellett növeli a férfiasságot és pozitívan befolyásolja a vérképet is. Sportolóknál emeli az energiaszintet, az állóképességet és a kitartást. Jelentős szerepet játszhat az izomzat építését célzó tréningek során.
Egy adag mérete 1 kapszula
 Mennyiség adagonkéntNapi érték%
Honeysuckle Flower (Lonicera japonica)
400 mg
*
* Napi érték nincs meghatározva.
Egyéb összetevők: zselatin, tartalmazhat egy vagy több az alábbiak közül: mikrokristályos cellulóz (növényi rost), magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.
Javasolt használat:  Étrend-kiegészítőként, vegyen be egy kapszulát 1-2 alkalommal naponta vízzel.
A postázás ajánlott levélként 500 Ft- ba kerül, több db esetén természetesen csak egyszer kell kifizetni.
Figyelmeztetés:
Ha áldott állapotban van, vagy szoptatás alatt, a termék szedéséről konzultáljon orvosával!
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!
Kérlek csak akkor licitálj ha komolyan gondolod a vásárlást! . Ha több termékem is érdekel kedvezményt tudok adni. A nyertes licitálónak 2 napja van a kapcsolat felvételre és 5 napja a fizetésre. Ezek bármelyike lejár és nem jelentkezik negatív értékeléssel jutalmazom és a termék újra licit tárgyát képezi!
Ha bármilyen kérdésed lenne írj bátran, szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Ha van egy kis időd,  IDE KATTINTVA  nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 1 980 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 20:11
. VIRÁGPOR KAPSZULA 400MG/60DB IMMUNERŐSÍTÉS - Jelenlegi ára: 1 980 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése