2013. április 26., péntek

Hibás 3.5 collos GPS navigáció - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

 
Képen látható, tartozékok nélkül, sajnos nem kapcsol be és nem is tölt, kijelzője ép, töltés csatlakozója sérült. Garancia nincs, alkatrésznek vagy javításra.
 
Csere, beszámítás nem érdekel. Minden terméket gondosan tesztelek, az összes elérhető információt megadok róla, ha ennek ellenére bármilyen kérdés merül fel Önben, kérem vásárlás előtt kérdezzen.
A termék átvehető napközben hétfőtől csütörtökig Budapesten a XV. Kerületben, esténként az M0 Rákospalota és Dunaharaszti kihajtók közötti szakaszán. Hétvégén terméket átadni nem tudok, telefonon sem vagyok elérhető.  
Ha nem személyesen szeretné átvenni a terméket, kérem a szállítási adatoknál található költséggel megnövelt összeget utalja az értesítőben kiküldött számlaszámra.
Kérem a vevőt, hogy önmagától jelentkezzen az értesítőben található telefonszámon vagy e-mailben a vásárlást követő 3 napon belül, és 5. napig az esetleges banki átutalást rendezze, illetve vegye át személyesen a terméket, 7 nap után a csendet automatikus negatívval jutalmazom.
Licitet nem törlök, a termék átvételével kapcsolatos időhúzást és nyavalygást kérem mellőzzék, véletlen licitálásokat nem veszek figyelembe, aki megvásárolja, az legyen szíves átvenni a termékét. Értékelés nélküli felhasználók kérem, ne licitáljanak!
 
 

Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-05-14 13:30
. Hibás 3.5 collos GPS navigáció - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése